Solution

Naast een vaste, basis set-up in bepaalde zalen, was er voor deze klant ook nood aan mobiele set-ups die gemakkelijk verplaatsbaar zijn van zaal tot zaal. BLUE MOON voorzag ook de mogelijkheid om vaste installaties gemakkelijk uit te kunnen breiden. Hierbij hebben we in verschillende zalen HDMI en audio inprikpunten voorzien.

In het auditorium is er een uitgebreidere inprikpatch voorzien zodat een technische partner gemakkelijk een extra geluids- of audiotafel kan connecteren aan het bestaand systeem. Het auditorium is volledig uitgerust met de laatste audiovisuele technieken. Hierbij staat gebruiksgemak en automatisatie centraal. We voorzien de centrale aansturing via een QSC core. Deze zorgt ervoor dat alle toestellen vlot met elkaar communiceren en alles aangestuurd kan worden via een gepersonaliseerde user control interface (UCI). We kunnen er zo voor zorgen dat bij het selecteren van de projectie, zowel de projectiescherm naar beneden gaat, de projector aanspringt, het retourscherm wordt opgestart en de juiste HDMI input bron wordt geselecteerd. Dergelijke automatisatie flows zijn ook geprogrammeerd voor de microfoons en de zaal- en sfeerverlichting.


Onderhoudscontract

BLUE MOON plaatste het materiaal onder een smart lease contract. Ter Elst betaalt zo maandelijks een leasing fee voor gebruik van de installatie. In het smart lease contract is er jaarlijks onderhoud en een directe lijn naar onze technisch interventie departement. Hierdoor ontzorgen we Ter Elst van alle audiovisuele technische zaken.