Solution

Concreet koos Pro AV Solutions in verschillende meeting en boardrooms voor een Microsoft Teams set-up dat volautomatisch en erg gemakkelijk in gebruik is. Hierbij kan de AXA-adviseur gemakkelijk zijn/haar scherm draadloos delen via een Barco ClickShare systeem of deelnemen aan online/hybride meetings in elke Microsoft Teams omgeving. Daarnaast werd een camera tracking voorzien die de spreker automatisch detecteert en in beeld brengt.

In de evenementenruimte plaatste BLUE MOON twee LED walls, verlichting, speakers en een paar PTZ camera's. Via lokaal geplaatste touchscreens of via een mobiele regiedesk kan de klant de hele installatie zelf aansturen. Een presentatie op deze plek, kan eveneens naar andere ruimtes en kantoren van AXA Bank worden gestreamd. De hele set-up wordt bediend door de lokale IT dienst die een uitgebreide opleiding heeft gekregen van de installatie en audiovisuele training.  


Afwerking

Hier onderschatten we het belang van esthetiek niet, en zelfs voor technische apparatuur. BLUE MOON koos ervoor om alle materialen in op maat gemaakte meubels te verwerken. Samen met een interieur architect ontwierp BLUE MOON het meubilair zodat deze – rekening houdend met de technische specs van de installatie – perfect in de ruimte past.