1. Wie?

Odys is het resultaat van BLUE MOON MEDIA en ProductVisuals. ProductVisuals is de vroegere buur van BLUE MOON. U leest het goed: “vroegere” buur. BLUE MOON groeit, zowel in aantal medewerkers als in aantal projecten, en had dus nood aan meer fysieke ruimte. BLUE MOON greep de opportuniteit om het gebouw van de buren over te nemen.

Met de overname van het gebouw, zag BLUE MOON evenveel potentieel in de overname van ProductVisuals, het bedrijf dat hier gevestigd was en over de jaren heen een uitgebreide knowhow heeft opgebouwd in de visualisatie van producten. En zo geschiedde. De BLUE MOON Campus strekt zich dus nu uit over twee nummers op de Kontichsesteenweg (48 & 50) in Aartselaar. Het ProductVisuals en BLUE MOON MEDIA team smolten geleidelijk aan samen tot één business unit. Dat huwelijk verdiende een nieuwe naam en stijl. We doopten het met veel trots om tot Odys.

2. Wat?

Odys wordt het best omschreven als een dynamische content hub. Hier combineren we 3D-content (CGI) met video producties en fotografie. De grote kracht ligt in het combineren van deze elementen tot een uniek geheel. Bovendien wil Odys de geleverde content steeds kunnen “recycleren”, zodat het voor meerdere communicatiedoeleinden strategisch inzetbaar is. Zo kan een visual-creatie voor een live evenement tevens gebruikt worden voor een productvideo, catalogus, bedrijfsvoorstelling of op sociale media. Dynamische content, in stijl en type. Ontdek in de video hieronder hoe we verschillende content combineren.

3. Waarom?

we strengthen your message – daar draait het bij BLUE MOON om. Dat geldt nu ook zo voor de nieuwste aanwinst Odys. Daar waar Pro AV Solutions en het team van event productie zich meer focussen op het technische, stippelt Odys de lijn van BLUE MOON MEDIA verder uit met de nadruk op creatieve en inhoudelijke content. Dankzij een gebalanceerde kennis in de virtuele vormgeving en videoproductie, geeft het Odys-team een frisse inhoudelijke push aan de andere BLUE MOON teams.

Kennismaken?

We ontvangen jullie graag! Dat kan op de Kontichsesteenweg 48. 

Of stuur een mailtje naar hello@odys.be.

Meer info op www.odys.be