We hebben onze experts geraadpleegd:

"CGI staat voor Computer-Generated Imagery en verwijst naar het gebruik van computers om inhoud te creëren voor verschillende media. Het omvat het gebruik van gespecialiseerde software en computergegenereerde elementen om inhoud te creëren die moeilijk of onmogelijk te maken zou zijn met traditionele technieken. Deze technologie maakt de creatie van fotorealistische scènes, producten en omgevingen mogelijk die de verbeelding te boven gaan."


Het visualiseert vaak producten of processen die in het echt nog niet bestaan of nog gecreëerd moeten worden. Met 3D kunt u de markt betreden voordat u uw producten fotografeert. De keuze voor CGI kan kost- en tijdbesparend zijn.

CGI is een uitstekend middel om processen uit te leggen die niet kunnen worden gepresenteerd via video of fotografie. Bent u op zoek naar een manier om uw product te promoten? Of zoekt u een video waarin uw supply chain wordt uitgelegd?

CGI kan de interactiviteit aanzienlijk vergroten. Het is een geweldige manier om ervaringen te creëren voor uw publiek, zoals virtuele rondleidingen, simulaties of augmented reality-toepassingen.

Dankzij de integratie met videoproductie kunt u unieke en boeiende content creëren.

Maar hoe pas je CGI toe bij zakelijke evenementen of video's?

We hebben eindeloze ideeën die elke dag opduiken tijdens brainstormsessies en projectvergaderingen. Laten we een van onze laatste realisaties verkennen. Atlas Copco lanceerde zijn nieuwe compressor, "FLX”, eind 2023. De klant wilde een video opnemen die gestreamd kon worden naar alle Atlas Copco verkoopmedewerkers wereldwijd. De buitengewoon innovatieve FLX compressor verdiende een even innovatief videconcept voor de lancering. We hebben de productintroductie opgenomen in onze eigen K50 studio in Aartselaar.

BLUE MOON gebruikte CGI om een momentum te creëren. De compressor transformeerde in een röntgenfoto, waarbij elk onderdeel onthuld werd door 3D-beelden, ondersteund door de uitleg van de ingenieur. We zijn enthousiast van de magie die de combinatie van video en 3D met zich meebrengt. Bekijk onze blik achter de schermen in de video.

Er zijn eindeloos veel andere manieren om CGI te integreren in uw zakelijke communicatie. Hier zijn nog wat inspirerende ideeën waar we u mee kunnen helpen:

Heb je ooit de indrukwekkende 3D-animaties gezien op de hoeken van de gebouwen op Times Square? We creëren dezelfde optische illusies op een beursstand of elke andere locatie. Op deze manier valt uw product op, terwijl het rond draait en van alle kanten te zien is, zonder dat het fysiek aanwezig hoeft te zijn.

Of bent u de saaie PowerPoint-presentaties beu en op zoek naar manieren om uw presentaties op te fleuren? Met de combinatie van live cameratracking en onze expertise in motion design kunnen we elk informatief materiaal integreren in de camerabeelden van het live- of online publiek.

Het kan ook minder complex zijn. Onze 3D-experts ontwerpen de mooiste en meest kwalitatieve inhoud om te gebruiken als decoratie op uw evenement. Creatieve en merkgebonden inhoud kan uw evenement zijn unieke stijl geven en het naar een hoger niveau tillen.

Bent u nieuwsgierig om te ontdekken welke mogelijkheden CGI kan bieden voor uw zakelijke evenement of communicatie? Aarzel niet om ons te bellen of kom langs voor een kopje koffie.

Contact